torstai 8. joulukuuta 2016

8. luukku: lahjavinkit eläinten ystävälle (koiraihmiselle)

1. Animalian lahja eläimille -joululahjat
Mun mielestä tosi kiva joululahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikkea ja joka arvostaa eläinten hyvinvointia. Vaihtoehtoja on paljon niin kohteen kuin lahjan arvonkin suhteen. Lahjat maksavat 7 - 120 euroa ja kohteena on mm. kivunhoitoa vasikoille, parempaa porsimista sioille ja ikääntymismahdollisuus lampaille. linkki

2. Lahjakortti lemmikkieläinliikkeeseen 
Tätä lahjaa ainakin itse arvostaisin tosi paljon, koska lemmikeille tarvitsee aina jotain. Meillä ainakin ostetaan aktiivisesti esimerkiksi uusia remmejä, koska joku järsii ne aina poikki. Eläinkaupasta tulee ostettua myös ruokaa koiralle joka toinen kuukausi ja koulutusherkkuja sekä luita. Lahjakorttia käyttäisin todennäköisesti tällä hetkellä myös uusien lelujen hankintaan.

3. Lahjakortti koirahierontaan/-uintiin/fysioterapiaan koiralle
Kukaan urheilukoiran omistaja ei varmasti pahastuisi saadessaan lahjakortin, jonka avulla voi edesauttaa koiran lihashuoltoa ja hyvinvointia. Koirien hyvinvointipalvelut on kallista lystiä, joten pieni avustus niihin ei varmasti koskaan olisi pahitteeksi kenellekään.

4. Suomen eläinsuojeluyhdistyksen aineettomat lahjat
Myös SEY tarjoaa hyväntekeväisyyslahjoja, joiden kautta rahat menevät esimerkiksi koe-eläimille tai luonnonvaraisten eläinten hoitoon. linkki

5. Kuvatuotteet lemmikin kuvalla
Monet kuvapalvelut (esim. Ifolor) tarjoavat kuvatuotteita, joihin painetaan tilaajan oma kuva. Esimerkiksi mukiin, t-paitaan tai kalenteriin voi painaa lemmikin kuvan tai kuvia. Lemmikin kuvasta voi teettää myös ison canvas-taulun tai vaikka hiirimaton.

6. Rotutuotteet
Monet palvelut ja yritykset (WaldogsIlowilla) tarjoavat rotutuotteita, lähinnä tekstiilejä. Oman rodun kuvan voi saada esimerkiksi paitaan, kassiin tai pyyhkeeseen. Myynnissä on myös remminaulakoita, koruja ja autotarroja.

7. Showlink
Showlinkiltä löytyy vaikka ja mitä! Showlinkki on Kennelliiton alainen, joten sen nettikaupassa on myynnissä paljon Kennelliittoon, sen erilaisiin teemoihin ja koiranäyttelyihin liittyviä juttuja, mutta myös paljon muuta. Showlinkiltä löytyy kodinsisustusjuttuja, laukkuja, asusteita, kirjoja, kansioita ja paljon muuta.

8. Rotuyhdistyksen tuotteet
Monet rotuyhdistykset myyvät tuotteita rotuyhdistyksen painatuksella. Mitteliyhdistyksellä ei juurikaan tuotteita ole, mutta monelta muulta rotuyhdistykseltä löytyy kyllä.


Oliko hyödyllisiä tai hyviä vinkkejä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti