perjantai 23. joulukuuta 2016

23. luukku: ensi vuosi

Tämä postaus olisi sopinut täydellisesti uuden vuoden postaukseksi, mutta koska olemme menossa reissuun 27. päivä ja tulemme vasta 4. päivä takaisin, en usko, että postailen enää joulukalenterin jälkeen tänne mitään ennen tammikuuta.

Eli tavoitteeni ja toiveeni ensi vuodelle Riian kanssa:

Toko - Tahdon tänä vuonna korkata tokokokeet. 
Jyväskylässä Popdog ry järjestää kokeet 26.2. ja sinne voitaisiin mennä kokeilemaan, jos vaan suinkin ollaan kaupungissa.
Myös huhtikuun 29. päivä Jyväskylän agility team järjestää tokokokeen, joten tämä voisi olla meidän toinen mahdollinen koepäivä.
Sitten, jos alokasluokan liikeet sujuvat, voisi katsoa keväälle ja kesälle vähän kauempaakin mahdollisia kokeita.

Agility - olisi hienoa vähintääkin jatkaa lajia, mutta mahdollisesti voitaisiin ehkä olla kesällä jo kisavalmiitakin.
Uskon, että realistinen tavoite agilityn suhteen voisi olla se, että oltaisiin jo ensi kesänä kisavalmiita. Jatilla treenit jatkuu ainkin helmikuuhun asti, mutta sen jälkeen en tiedä vielä, missä jatkan treenejä. Ehkä Haukkuvaarassa, ehkä Jatilla, ehkä jossain aivan muualla. Kisakalenteria en kuitenkaan vielä edes katso.

Näyttelyt - Varmaan tulee jossain näyttelyissä pyörähdettyä, olisi ihanaa saada Riialle edes yksi serti ja eihän niitä saa, jos niitä ei kalastele.
Maaliskuun kolmantena viikonloppuna on ryhmänäyttely sekä Seinäjoella että Korpilahdella. Korpilahdella olimme viime vuonnakin ja Riia sai sieltä SA:n, joten ihan hyvä fiilis jäi sieltä näyttelystä. Varmaan tuomarin mukaan päätetään kuitenkin mennäänkö Seinäjoelle vai Korpilahdelle. Seinäjoella on Juha Putkonen, jolta Riia Korpilahdella sai SA:n. Korpilahdella olisi Tuula Savolainen, josta en tiedä mitään, mutta pitää googletella ja kysellä.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna olisi Keuruulla ryhmänäyttely ja ajankohdan puolesta se houkuttelisi, sillä jos viikonloppu on koulujen loppumisviikonloppu, ei näyttely välttämättä vetäisi niin paljon ihmisiä.

Kesäkuun 10. ja 11. päivä on Tuurissa jälleen Miljoona Koira, mutta sinne ei ole tuomarilistoja tullut vielä, joten pitää katsoa tuomarin mukaan ilmoitetaanko Riia sinne.

Elokuussa on taas ryhmänäyttely Seinäjoella, tuomarin mukaan katsottava ilmoittautuminen taas sinnekin.

Kv-näyttelyistä en ole varma, tuleeko mihikään tänä vuonna ilmoitettua, sillä niissä on aina paljon koiria, jolloin tasokin on kovempi ja meidän ehkä vähän turha sinne mihinkään sertien kalastukseen ainakaan lähteä. Riia on edelleen niin vähäturkkinen muihin rotukavereihin verrattuna, että annetaan varmaan niiden nätimpien pyöriä noissa isoissa näyttelyissä. Vaikka toisaalta, valitanko ihan turhaan? Riia on käynyt neljä kertaa näyttelyissä virallisissa luokissa, saanut kaksi ERIä ja kaksi EHta, ollut junnuluokassa ykkönen ja nelonen ja nuorten luokassa ykkönen. Eli pitäisi varmaan niitä näyttelykäyntejä lisätä, jos meinaa joskus sertin saada :D No näyttelyihin tulee muutenkin lähdettyä aina vähän fiilispohjalta, joten eihän sitä tiedä, minne näyttelyihin tiet meitä vielä vie. Jos lähtisi ensi kesänä käymään vaikka jossain Lapissa näyttelyssä!

Tiivistettynä siis toivon ensi vuodelta: koulutustunnusta tokon alokasluokasta, kilpailuissa starttaamista agilityssä ja näyttelyistä vähintäänkin edes yhtä SA:ta.Viimeisenä tavoitteena vielä Riian kohdalle on kyllä loput terveystarkit. Jos ja kun meinaamme agilityä jatkaa, haluaisin Riialta tarkastaa vielä selän, kyynärien ja lonkkien kunnon (polvet ja silmät on tarkastettu ja terveet.) Tämä projekti meillä olisi todennäköisesti vastassa ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti