keskiviikko 22. helmikuuta 2017

PlaqueOff - maksatko tyhjästä?

Lemmikkieläinmarkkinoilla, siinä missä muillakin aloilla, harrastetaan brändäystä ja mainontaa, jotta tuotot olisivat mahdollisimman suuret. Ja lemmikkieläintuotteissahan katteet ovat kunnossa - miettikää nyt vaikka, kuinka paljon laadukkat koirien vaatteet maksavat! Aiheeseen heräsin jälleen kerran lähtiessäni tutkimaan hampaidenhoitotuotteita Mustin ja Mirrin verkkokaupassa. Olin nimittäin huomannut Riian takahampaissa plakkikertymää, nyt jo, alle kaksi vuotiaana! Sillä on tosi ahdas suu sieltä takaa, että eipä tuo ole ihmekään. Olen kuullut kehuttavan kovasti tuotetta nimeltä PlaqueOff ja ajattelin, että voisin testata sitä. Jos se yhdessä hampaiden harjauksen kanssa vähentäisi plakin kertymistä Riian hampaisiin ja se saisi mahdollisimman pitkään nauttia terveestä suusta, suun ahtaudesta huolimatta. 

Eli siis verkkokauppaan tutkimaan. Ensin tutkin PlaqueOffia, luin tuoteselosteen ja arvioita tuotteesta. 100 % merileväjauhetta, levälajike solmulevä (Ascophyllum nodosum)Hyvältä kuulostaa, pistetäänpä ostoskoriin! Lähdin kuitenkin tutkimaan vielä, mitä muita lisäravinteita koirille on tarjolla. Törmäsin tuotteeseen nimeltä Islamer. Mitäs tämä on? Ja kappas kepponen, Islamer on 100 % merileväjauhetta, levälajike solmulevä (Ascophyllum nodosum). PlaqueOff on siis sataprosenttisesti samaa tuotetta kuin Islamer, mutta vilkaistaanpa hintoja: Islameria myydään kilon purkeissa hintaan 18,90 e. PlaqueOff maksaa 24,90 e / 60 g, eli kilolle tulisi hintaa 415 e. Miettikää! Samaa tavaraa, eri purkissa, toinen maksaa alle kaksikymppiä kilolta ja toinen maksaa 415 e. Näissä on muuten annosteluohjeetkin tismalleen samat, jos joku miettii sitä, että PlaqueOffia tarvii varmaan antaa vähemmän. Ei tarvitse, vaan ihan saman verran. Koska ne on samaa ainetta. Voitte varmaan arvata kumpaa ostin. 


Tämän postauksen opetus on siis se, että kannattaa katsoa, mistä maksaa. Jos kiinnostaa tietää, mistä meinaa maksaa, vilkaise siihen ainesosaluetteloon. Varsinkin näiden eläintuotteiden kohdalla. Esimerkiksi kuivamuonissa ei kannata maksaa vedestä (kosteusprosentti) tai puruluissa kannata maksaa siitä, jos niiden paketissa lukee "Dental" jos ne eivät kuitenkaan sisällä mitään muuta, kuin kaikkea roskaa (viljoja ja väriaineita). Paitsi jos ei välitä. En tuomitse ketään ja toki jokainen syöttää koiralleen juuri sitä, minkä parhaaksi näkee ja kokee!

Ps. En osaa vielä kommentoida Islamerin vaikutusta Riian hampaisiin, koska se on syönyt sitä nyt ehkä viikon. Toivon kuitenkin, että jossain vaiheessa ahkeran hampaiden harjauksen ja Islamerin käytön jälkeen näkyisi jonkinlaisia tuloksia hampaiden puhtaudessa. Tuotteen tarkoitushan on siis pehmentää jo olemassaolevaa plakkia, ehkäistä sen muodostumista ja raikastaa hengitystä. Paitsi että Islameria ei markkinoida näin. Se on vain vitamiini- ja hivenainelisä. PlaqueOff lupaa tällä merileväjauheella olevan vaikutusta siihen suun hygieniaan. 

3 kommenttia:

  1. Tutkin myös asiaa aiemmin ja hevosille myytåvässä merilevässä on käytetty täysin samaa merilevää. 17.90 4 kg, ostin testiin 😉

    VastaaPoista
  2. Saksan Makana myy samaa tuotetta 12.90 1.5kg toki joku euro tulee postei, mutta juu ei se hullu oo ku pyytää...

    VastaaPoista
  3. Onko ollut apua, pehmenikö hammaskivi?

    VastaaPoista