maanantai 7. marraskuuta 2016

Näyttelyfiilistelyä

Tällä viikolla on Jyväskylän KV-näyttely. Me ollaan menossa sinne sunnuntaina. Ollaan viimeksi käyty näyttelyissä kesäkuussa Alavudella Tuurin kansallisessa koiranäyttelyssä. Riia on omaan silmääni parhaimmassa kunnossa, mitä se on ikinä näyttelyissä ollut, mutta toisaalta, se on nyt tällä kertaa myös nuorten luokassa, eli siinä mielessä koiran pitäisi ollakin "valmiimpi." Otetaanpa pikkuinen throwback menneisiin näyttelyihin:


Vuosi sitten Jyväskylässä Riia kisasi pentuluokassa ja voitti koko luokan ollen siis ROP pentu ja saaden siihen oheen myös KP:n. Seuraava näyttelymme oli keväällä Korpilahdella ja se oli ryhmänäyttely, tuomarina Juha Putkonen. Riia kilpaili junioriluokassa ja sai ERI:n sekä SA:n, voitti luokkansa ja oli paras narttu-luokassa viides, vaikka eihän siitä sijoituksesta enää mitään tunnustusta saakaan. Tampere KV-näyttely oli vapun aikoihin, sieltä Riialle napsahti taas ERI, mutta ei saanut sijoitusta junioriluokassa. Pääsimme kuitenkin edustamaan kasvattajaluokkaan, mikä olikin erittäin hieno kokemus. Kasvattajamme oli luokassa kolmas ja sai KP:n. Kesäkuussa oli Tuurin kansallinen ja Riia nappasi sieltä EH:n ja oli junioriluokan neljäs.


Eli takana on neljä näyttelyä, yksi ROP(pentu), Kp, SA, kolme ERI:ä, yksi EH, JUN1 ja JUN4. Ei voi muuta sanoa, kuin että onhan tuo koira hyvin pärjännyt näyttelyissä. On siinä ainesta, mutta pitäisi varmaan useammin viedä sitä, jos mielii saada sen elinaikana esimerkiksi niitä serttejä.

Mutta nyt keskitytään tulevan viikonlopun koitokseen! Ihanaa päästä seuraamaan taas mittelikehää, juttelemaan mitteli-ihmisten kanssa, fiilistelemään showta ja esiintymään oman koiran kanssa, oli tulos sitten mikä hyvänsä. Peukut pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti