tiistai 26. joulukuuta 2017

Tämän vuoden tavoitteiden toteutuminen

Listasin viime vuonna tässä postauksessa tavoitteitani vuodelle 2017. Katsotaanpa taas, ennen uusien tavoitteiden laatimista, kuinka hyvin ne tuli toteutettua. 


Tokon osalta tavoitteenani oli, että korkkaan tokokokeet. Se tavoite saavutettiin ja jopa vähän ylitettiin: Riia sai vuonna 2017 nimensä eteen koulutustunnuksen TK1. Korkattiin me sitten vielä avoinkin luokka, tosin vähän huonommalla menestyksellä. Mutta siitä on hyvä jatkaa ensi vuonna!

Agilityssä asetin tavoitteeksi, että löydämme uuden seuran, jatkamme harrastusta ja pyrimme olemaan kisavalmiitakin vielä tänä vuonna. Tavoite toteutui erinomaisesti sen osalta, että olemme päässeet uuteen, ihanaan seuraan treenaamaan eikä kisatavoitekaan kauas jäänyt: jos lisenssin vaihtaminen harrastajalisenssistä kisalisenssiin, olisi ollut halvempaa, olisimme aloittaneet agilityn kisauran jo marraskuussa. Kuitenkin koin, ettei ole järkeä maksaa 20 - 30 euroa siitä, että pääsemme yksiin kisoihin - tammikuun alusta kisalisenssi olisi taas pitänyt ostaa uudestaan (n. 55 e). Mutta nyt Riia on ilmoitettu ekoihin agilitykisoihin, joten olemme virallisesti kisavalmiita!


Näyttelyiden osalta tavoitteena oli lähinnä niissä käyminen. Toki olisin toivonut, että Riialle olisi se ensimmäinen sertikin napsahtanut, mutta toisaalta, kun niissä näyttelyissä tuli viime vuonna niin vähän käytyä, niin ei ole ihmekään, ettei sitä sertiä sitten tullut. Näyttelykäyntejähän lopulta kertyi vain kaksi kappaletta. Toisesta kuitenkin hienosti SA. Siihen olen jo tosi tyytyväinen.

Tiivistin tavoitteeni lopulta näihin kolmeen kohtaan: alokasluokassa käyminen tokon osalta, kilpailu-uran aloittaminen agilityssä ja edes SA:n saaminen näyttelyistä. Kaksi kolmesta toteutui, viimeinenkin melkein. Olipa meillä hyvä vuosi! 


Paitsi postauksen loppuun olin vielä näköjään kirjoittanut noista terveystarkeista. No niissä ei valitettavasti tänä vuonna tullut käytyä. Ehkä ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti