perjantai 8. joulukuuta 2017

Se on messariviikonloppu!

Vuoden paras tapahtuma on täällä, enkä malta odottaa, että itse pääsen paikan päälle huomenna! Tänään on jo someen levinnyt kuvia messuilta ja kavereilta olen kuullut tunnelmia tapahtumasta. Lähden huomenna heti aamusta junalla kohti Helsinkiä ja suoraan Messukeskukseen, jossa aion viettää koko päivän! 

Tämän vuoden messuissa oli se typerä juttu, että kaikki mielenkiintoiset luennot pidettiin perjantaina. Eihän kukaan normaali, työssäkäyvä ihminen pääse paikan päälle perjantaina. Missasin siis paljon tosi mielenkiintoiselta vaikuttavia luentoja, mutta eipä voi mitään. Riittää siellä onneksi nähtävää vielä muinakin päivinä. 

Rotutorit on minulle aivan ehdoton juttu. Rotutoreilla on eri rotuyhdistyksiä esittelemässä omaa rotuaan ja toimintaansa. Niissä vierähtää varmasti taas paljon aikaa, sillä rotuyhdistyksillä on yleensä myös rodun edustajia mukana rapsuteltavina. Minua kiinnostaa myös junior handler, jota menen varmasti seuraamaan jossain välissä. Lampaiden paimennusnäytöskin pitää päästä katsomaan. Lisäksi aion ehdottomasti olla paikalla kuuntelemassa islanninkoirien rotuesittelyn ja on varmaan käytävä kuuntelemassa myös, mitä se nose work oikeastaan on. Jos innostuisi vaikka uudesta lajista siinä samalla. Flyball-näytös on aina viihdyttävä ja loppukehiä katsellessa vierähtää helposti useampi tunti. 

Menen tänäkin vuonna messuille yksin, mutta aina siellä tulee tuttuja vastaan ja voi hetken aikaa viettää aikaa yhdessä. Koiramessujen koko ohjelma löytyy täältä: *klik*. Täytyy varmaan ottaa kamera mukaan ja kuvata tunnelmaa messuilta. Kokoan sitten tänne parhaat palat!

Kuinka moni on menossa koiramessuille pelkästään messuvieraaksi?

Kuvan koira ei liity juttuun. 

2 kommenttia:

  1. Multakin jäi perjantai välistä, harmi sillä se olisi ollut yksi mielenkiintoisimmista. Sunnuntaiksi kuitenkin pääsen, ja sekin on ❤️ Pelkään jo nyt miten paljon köyhempänä kotiin saapuukaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messari on kyllä petollinen paikka. Rahanmenoa ei voi estää...

      Poista