lauantai 16. syyskuuta 2017

Agilityä: tokat möllikisat

Tänään meillä oli Riian kanssa elämämme toiset mölliagilitykisat. Tuloksia ei tullut, mutta muuten olen kaikin puolin tyytyväinen suorituksiimme, vaikka radat olivatkin ihan todella vaikeita noin niinkuin möllikisoiksi! Meidän matkamme kaatui veteen putkessa. Riia on kaatumisensa jälkeen tullut tosi varovaiseksi putkien kanssa ja kun se huomasi, että yhdessä mutkaputkessa oli vettä, ei se suostunut sinne putkeen menemään, vaikka kuinka houkuttelin. Se alkoi vain haukkua minulle, joka kertoi siitä, ettei se todellakaan uskalla. Toisella radalla se putki oli vaihdettu kuivaan, mutta oli samalla paikalla, kuin edellisellä radalla, joten ei Riia sinne suostunut menemään. Suorittamatta jättämisestä siis saimme molemmilta radoilta hyllyt. 

Siinä mielessä jäi harmittamaan, että meillä olisi ollut mahdollisuudet vaikka voittoon, jos koira olisi mennyt sinne putkeen, mutta näin tällä kertaa. Onneksi radat menivät muuten oikein hyvin, jopa jälkimmäisen radan vaikea alku meni aivan nappiin.




Ensi viikolla meillä onkin sitten mittaustilaisuus. Seuraavat mölliaksat on 30.9. Lisäksi lokakuussa tulee olemaan meidän seuran omat möllit. Ehkä tässä hallikauden aikana pääsisi jossain vaiheessa starttaamaan ne virallisetkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti