perjantai 23. syyskuuta 2016

Tokomeininkiä

Toko on aina ollut mun ykköslaji ainakin oman pääni sisällä. Vaikka rally-tokossa kisataankin ja aktiivisesti harrastetaan agilityä, on toko aivan ehdoton suosikki. Omalla ajalla ollaan nyt käyty taas treenailemassa tokoa, kun siihen on ollut mahdollisuus ihan sisäitloissa, kiitos Lauka-hallin avajaisissa arvonnasta voittamani vapaakortin kuukaudeksi. Latasin aiemmin päivällä pari treenivideota Youtubeen ja laitan ne levitykseen vielä täältä bloginkin kautta. Itse näkee siitä kaikki ne virheet ja kaiken sen, mitä voisi tehdä vielä paremmin, mutta muiden silmiin meno varmasti näyttää aivan toiselta.




Onhan noissa kaikissa liikkeissä vielä todella paljon petrattavaa, mutta ihan varmaan ok suorituksilta näyttää jo? Jos sitä vain katsoisi jonkun kokeen ja menisi, sillähän siitä pääsisi :D 

Tuleva viikonloppu vietetäänkin taas rally-tokokisojen merkeissä. Keski-Suomen kennelkerho järjestää sekä lauantaina että sunnuntaina kisat, joihin molempiin mennään Riian kanssa. Jospa sieltä irtoaisi tulos avo-luokasta,..

2 kommenttia:

  1. mites teillä meni ne viikonlopun rallytokokisat?:)

    VastaaPoista
  2. Mä vastaan postauksen muodossa vielä tämän päivän aikana! :)

    VastaaPoista