torstai 8. kesäkuuta 2017

Mun "Summer Bucket List" eli tavoitteet kesälle

Tää tulee ehkä vähän myöhässä, kun kesä on jo pari viikkoa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 


Paljon uintia!
Uiminen on erittäin hyvää liikuntaa varsinkin kesän helteillä. Sitä aiomme tehdä mahdollisimman paljon ja mieluusti koirakavereiden kanssa!

Pentutapaamisia!
Kahdella kaverillani on täällä koiranpentu/pentuja, joten heitä aiomme tavata paljon. Eilen kävimmekin tapaamassa schapendoes-vauva Merriä ja Merrin alku-ujostelujen jälkeen leikit sujuivatkin näiden kahden välillä oikein hyvin. 

Tokoa!
Ehdottomasti yritämme päästä  Riian kanssa paikallisen koirakerhon tokotreeneihin mukaan. Puhuimme myös eilen kaverini kanssa siitä, että voisin auttaa häntä oppimaan tokon saloja ja pyytää mukaan myös tämä toinen pennunomistajakaverini, yhteinen ystävämme, joka toimiikin jo paikallisessa koirakerhossa koiriensa kanssa. Lisäksi toivoisin kovasti pääseväni myös jonkun kouluttajan oppeihin tokossa. Ehkä voisin matkata vaikka Tampereelle oppimaan uutta. 



Kesälomareissu tai reissuja!
Ollaan joka kesä käyty Riian kanssa ainakin Tampereella ja sinne voisimme matkata myös tänä kesänä. Olisi kyllä mahtavaa mennä myös jonnekin paikkaan, jossa voisi käydä treenailmassa tokoa tai agilityä samalla reissulla. Mutta luultavasti ainakin sukulaisten/ystävien luokse matkustamme Riian kanssa myös tänä kesänä. 

Miljoona Koira!
Me oltiin viime vuonna Miljoona Koirassa ja mennään sinne myös tänä vuonna - tulevana sunnuntaina. 

Aksakunnon kasvattaminen!
Tämä liittyy minun kuntooni, ei Riian. Tarkoituksenani olisi alkaa treenaamaan ratakestävyyttä, eli nopeutta, räjähtävyyttä ja maitohappojen sietokykyä paremmaksi. Nuo maitohapot on useammassa startissa minulle se ongelma, sen huomasin möllikisoissa. Eli jaksan kyllä helpostikin juosta radan alusta loppuun täysiä, mutta toinen starttikin lähtee jo vähän nihkeästi, kun lihakset ovat keränneet niin paljon maitohappoja. Eli räjähtävyyttä ja lihaskestävyyttä olisi tänä kesänä tiedossa. 


Ratsastaminen!
Koirien jälkeen lempieläimeni on hevonen ja harrastin ratsastusta ala- ja yläasteen vaihteessa muutaman vuoden ajan. Yläasteen loppupuolella ratsastaminen jäi, mutta olen siitä asti kaivannut takaisin satulaan. Suuri haaveeni olisi voida aloittaa ratsastus uudelleen täällä kotipaikkakunnalla.

Perunan viljely!
Ja kaikkien muidenkin vihannesten. Minulla oli viime kesänä Jyväskylässä vuokrapalsta, mutta tänä vuonna vihannekset saavatkin kasvaa omassa maassa - jos kasvavat.

Nauttiminen!
Ennen kaikkea aion nauttia kesästä. Pitkistä, valoisista illoista, linnunlaulusta ja hyttysistäkin. Ihanaa voida viettää kesä maalla. Ja onneksi on koko pitkä kesä vielä edessä ennen työelämää. Vaikka tavallaan odotan jo sitäkin innolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti