sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kesän suunnitelmat

Mun treenimotivaatiossa ei oo toistaiseksi ollut missään vaiheessa mitään ongelmia, mutta totta kai innokkaimmin tulee omia treenejäkin tehtyä silloin, kun on jokin kisa, mihin tähdätään. Rallystä seuraavat kisat, mihin mahdollisesti tähdätään, on Kuopiossa 23.7. Sitä aikaisemmin ei valitettavasti ole sopivia kisoja, ts. tämä ohjaaja ei ole ollut tarpeeksi aktiivinen ilmoittautumisten kanssa. Mutta puhuttiin J:n kanssa, että voitaisiin ihan hyvin tehdä mukava päiväreissu Kuopion kisoihin ja korkata siellä avoin luokka :)


Treenit menee tällä hetkellä taas tosi hyvin. Riian keskittymiskyky on jotenkuten palannut ja Haukkuvaaran valmennuksessa Kinnusen Ellin valvovan silmän alla oon saanut hyviä vinkkejä siihen, kuinka sen koiran keskittyminen pysyisi siinä tekemisessä. Ollaan nyt luisumassa Riian kanssa kokonaan tuon lelupalkkauksen puolelle, koska leikittäminen auttaa sen viretilaa pysymään korkealla ja lelu on muutenkin sille nameja kovempi juttu.


Huomenna aloitamme rallytreenit taas uudessa ryhmässä, Jyväskylän agility teamissa. Jatilla on treeniryhmiä tosiaan myös rallysta ja pääsimme onneksi treeneihin mukaan! Nyt toivon, että sitä kautta pääsemme enemmän tekemään ratatreeniä ja harjoittelemaan kokonaisia ratoja ilman hihnaa!

Tarkoituksena olisi kisata kesän aikana rallysta voittajaluokkaan asti ja korkata tokokokeet. Tokossa tähtäimessä on toistaiseksi joko Seinäjoella 10.8. tai Pieksämäellä 13.8. Mittelspitzien rotumestaruuskilpailut tässä lajissa olisi 27.8., joten luultavasti viimeistään sinne mennään :D Agissa tuskin päästään kisoja korkkaamaan ainakaan ennen syksyä/talvea, mutta ehkä jotain möllejä... Näyttelyt on nyt toistaiseksi jäissä, katsotaan sitten Jyväskylän KV:n aikaan missä turkissa tuo otus on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti