maanantai 6. kesäkuuta 2016

Hyvää kesäkuuta!

Nyt on alkanut virallisestikin kesä, vaikka kelien puolesta se menikin jo :D Koko toukokuu oli aivan mahdottoman lämmin ja nyt kesäkuun alulle luvataan vähän helpotusta. Ihanaa vaihtelua! Ensimmäinen kuukausi kesätöissä on lusittu ja kaksi jäljellä, nyt kesäkuun aikana aion reipastua ja ottaa itseäni niskasta kiinni monessakin asiassa. Aion treenata Riian kanssa rallyn avoimen luokan liikkeet kuntoon käymällä omalla ajalla treenaamassa hallilla ja näin ollen hyödyntämässä myös Haukkuvaaran vapaa-korttia, josta maksan itseni kipeäksi. Aion myös treenata tokoa, mahdollisesti hakeutumalla valmennukseen tai sitten ostan yksittäisiä valmennuskertoja. Agilityäkin aion käydä vapaa-ajalla treenaamassa, siinä tavoitteena on esteille irtoaminen. Kävimme tänään Riian kanssa ekaa kertaa treenaamassa Jattilassa ihan kahdestaan ja todettiin, että sitäkin pitää tehdä useammin!


Ja sitten tietenkin aion myös ryhdistäytyä itse. Koko toukokuu on mennyt kirjaimellisesti ihan herkutteluksi vain, kun on väsymyspuuskissaan vetänyt töiden jälkeen herkkuja kaksin käsin. Nyt sekin saa loppua, sillä totesin, etten mahdu enää vaatteisiini!

Aika paljon tekemistä ja melko vähän vapaa-aikaa. Onneksi säännölliset treenit agilityssä ja rally-tokossa helpottavat organisointia. Ja eilen kotiutunut uusi automme antaa jokaiselle treenipäivälle ainakin kaksi tuntia lisää aikaa, kun ei tarvitse bussia odotella! Jei!

Ensi viikonloppuna onkin sitten Tuurin koiranäyttely, Riian kehä sunnuntaina kymmenen maissa. Sitten luultavasti jäämmekin näyttelytauolle ja seuraavan kerran kehässä sitten Jyväskylän KV-näyttelyssä. Ihanaa kesää kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti