lauantai 12. maaliskuuta 2016

Riian ekat rallykisat

Tänään oltiin siis rallytokokisoissa Haukkuvaarassa täällä Jyväskylässä. Fiilikset kisojen jälkeen ovat kyllä huikeat! Saatiin Riian kanssa hyväksytty tulos, pisteitä 92/100. Siis paljon paremmin, kuin uskalsin toivoa!

Harmittaa vaan kamalasti, kun virheet, joista meitä sakotettiin olisivat olleet tosi helposti vältettävissä, jos olisin esimerkiksi ollut joissakin ohjatuissa treeneissä, jossa joku olisi siitä tajunnut huomauttaa tai jos olisin itse tajunnut ajatella asiaa. Eli saimme 7 virhepistettä siitä, että joissain liikkeissä taluttimen lukko pääsi nousemaan liikaa, eli siis hihna kiristyi. Sitähän se ei saisi tehdä, sillä rallyssa on erittäin tärkeää, ettei koiraa estetä tai ohjata hihnalla millään tavalla. Ja talutin ei kuitenkaan kiristynyt mitenkään kovin paljon, kun pisteitä meni vain 1, joten jos olisin vaikka vähän enemmän myötäillyt sillä talutinkädellä Riian liikkeitä, oltaisiin näiltä virheiltä säästytty.

Yksi virhepiste tuli kyltillä 9 eli pujottelussa ja se oli yhden pisteen arvoinen ohjaajavirhe. Eli olen ollut joko väärässä kohdassa kylttiin nähden, vinossa tai suorittanut sen muuten epätarkasti. Oletan, että jäin siitä liian kauaksi, kulma pujottelumerkkeihin nähden oli hankala ja lisäksi pujottelu suoritettiin juosten.

Joka tapauksessa, ei voisi olla ylpeämpi meidän suorituksesta! Ihan huikean mahtava tunne ja näistä kisoista opittiin tosi paljon! Suunta kohti seuraavia kisoja siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti