lauantai 18. marraskuuta 2017

Putkijarrua

Olipa pitkästä aikaa treeni, jossa päästiin kokeilemaan meille ihan uutta juttua, nimittäin putkijarrua. Olin kyllä kuullut siitä aikaisemmin, mutta eilen saatiin oppia miksi sitä käytetetään ja miten sitä käytetään. Riiallehan ei ole sitä koskaan opetettu, mutta se nappasi ideasta kiinni heti.

Päivän rata 
Eli Riia tosiaankin ymmärsi heti muutamasta harjoitteluvedosta, että suhina tarkoittaa kääntymistä putken jälkeen. Se tuli hienosti testattuakin sillä, että kun jossain kohdassa suhisin liian myöhään, eli kun Riia oli jo putkessa, eikä niin ollen kuullut suhinaa, se paineli suoraa putkesta eteenpäin. Suhinasta se sitten kaarsi hienosti minua kohti. Muutenkin treenit kulkivat kyllä tosi hyvin tänään, ilman sen suurempia ongelmia. Minä jopa opin radan suht helposti ja päästiin ekalla kierroksella kerrasra puoleen väliin. Häkeillyn sujuvuudesta vaan niin hyvin, että minulla meni pasmat sekaisin ja lakkasin ohjaamasta.

Juuri tällaisia suht helppoja treenejä kyllä aina välillä tarvitaan, että itseluottamus kasvaa. En malta odottaa sitä, kun kalenterin sivut voidaan kääntää ensi vuodelle ja saan ostaa kisalisenssin! Sitten kierretäänkin Riian kanssa ensi vuonna aksakisoja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti