keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Uusi aluevaltaus ja koirakoulu netissä

Me ollaan Riian kanssa aloitettu treenaamaan uutta lajia, nimittäin koiratanssia. Olen aina ihaillut osaavia koiratanssijoita ja kun tämän vuotista Cruftsia tuli seurattua niin intensiivisesti, tuli siellä nähtyä toinen toistaan hienompia koiratanssiesityksiä ja kipinä lajiin kasvoi vain. Riiahan osaa jo valmiiksi ihan lukemattoman määrän temppuja, mutta itseltäni vaan puuttuu mielikuvitus. Kuinka vaikeaa voi olla sovittaa omaa liikkumistaan musiikkiin? Aika vaikeaa!

Siksipä liityin netissä koirakoulu Digidogin koiratanssikurssille. Neljän viikon kurssi maksaa 35 euroa ja tavoitteena siellä on saada aikaan oma koiratanssikoreografia. Tämän viikon tehtävänä onkin suunnitella temput koreografiaan ja valita musiikki. Minulla kesti melkein koko eilinen päivä musiikin valinnassa, mutta nyt se on valittu. Mutta hitsi on vaikeata suunnitella temput siihen! 

Ensivaikutelmani Digidogista näin kolmen päivän perusteella on melko sekava: lauantaihin mennessä pitäisi palauttaa tehtävät, mutten oikein tiedä, mitkä ja miten. Jos tämän viikon tehtävänä oli suunnitella koreografia ja valita musiikki, niin mitenkä ne pystyy palauttamaan? Ehkä mä vain kirjotan ylös, mikä meidän musiikki on ja kaikki temput, joita biisin aikana tehdään. 

Digidogin kurssilla kouluttaja on koiratanssituomari, mikä on tosi kiva juttu. Häneltä varmasti saa hyviä neuvoja, jos vaan osaa jotain kysyä. On vaan pikkuisen harmi, ettei Digidogin omilla sivuilla ole mitään chattia, missä voisi kouluttajalta kysyä helposti neuvoja, vaan häneen pitää olla yhteydessä sähköpostitse. Saa nähdä, onko seuraavien viikkojen tehtävät vähän konkreettisempia ja saisko niihin ihan kunnon ohjeet. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin, että on hyvä, ettei kurssi maksanut enempää. Vaikka varmaan jonkinlainen koreografia kasaan saadaankin. Pitää sitten ladata se Youtubeenkin. 

Laitan tähän alle vielä viime viikolla kasaamani nopean temppuvideon. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti