lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kisakunnossa?

Tutkailin eilen miltä Kennelliiton tapahtumakalenteri näyttää kisojen osalta ja sinne oli ilmestynyt tapahtumia jo ihan hyvin ainakin alkukesään asti. Ajattelin, että jos vain päästään, niin voitaisiin tähdätä seuraaviin kisoihin:

Tokokoe Jyväskylässä 3.5.
Tokokoe Muuramessa 10.5.
Rallykoe Jyväskylässä 15.5.
Mitteleiden rallymestikset Lempäälässä 29.5.
Rallykoe Jyväskylässä 11.6.


Loppukesän kokeistahan ei vielä tiedä, mutta kyllä mulla olis tavoitteena tämän vuoden aikana päästä Riian kanssa rallyssa voittajaluokkaan ja tokossa avoimeen. Mutta riippuu tietenkin siitä, kuinka paljon kokeita tässä lähialuella on, sillä autottomana on vähän vaikea lähteä minnekään kovin kauas kisaamaan.

Tavoitteeni ovat aika hurjat, kun ajattelee, että pitäisi yrittää jaksaa treenata kahta lajia yhtäaikaa, mutta onneksi ne tukevat aika paljon toisiaan. Mutta en ota mitään paineita, eihän meillä mikään kiire ole. Jos ei päästä tavoitteeseen, niin sitten ei päästä, ei haittaa! Mutta ihanaa, kun on jotain mihin tähdätä!

Ja aivan mahtavaa, kun tokovalkkakin alkaa ensi viikolla. Eihän ekoihin kisoihin ole kuin kuukausi! Odotan innolla ja raportoin sitten teille, ollaanko jo unohdettu Riian kanssa kaikki :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti