torstai 25. helmikuuta 2016

Meidän ensimmäinen rallytunti

Pahoittelen taas kuvien puutetta! Mulla pitäisi varmaan olla joku 24/7 GoPro-kamera päässä, kun ei ole noita kuvaajia lähtemään mukaan treeneihin :D

Sain buukattua itelleni koirakoulu Vimmatun Reetan opastamaan meidät rallytokon alkeisiin näin reilut kaksi viikkoa ennen kisoja. Oli kyllä äärettömän hyvä tunti ihan vaan jo senkin takia, että sain valtavan hyviä ohjeita radan suorittamiseen. Varsinaisesti kun en ole koskaan lajiin perehtynyt, selvisi minulle tänään esimerkiksi oikeat suorituspaikat, eri kiertosuunnat ja tärkeimpänä ehkä se, että koirahan ei istu joka liikkeen välissä perusasentoon, niin kuin minä olin automaattisesti tokopohjalta olettanut. Nyt on hirvittävän paljon varmempi tunne tosiaan parin viikon päässä siintäviin kisoihin! Nyt täytyy vaan hulluna katsella rallyvideoita ja miettiä samalla kylttejä, joita siinä parhaillaan suoritetaan, jotta sisäistyy vielä selkärankaan saakka ne oikeat lähestymissuunnat ja liikeradat.

Saatamme ehkä mahdollisesti päästä jopa maaliskuuksi rallyvalmennukseen, jos hyvin käy! Siitä kuitenkin lisää tuonnenpana, kun asia varmistuu!


Kuvituskuvana saatte nauttia meemistä, jonka tein paikallisen koirahallin meemikilpailuun. Olkaa hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti