keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Muutoksia, muutoksia!

Saatiin tänään Faunattaren kautta tuo Faunatar-banneri tuonne sivun oikeaan laitaan. Klikkailkaapa sitä, niin pääsette tutustumaan sitä kautta Faunattareen. Siellä on jo meidän blogitkin listattuna, niin kivaa! Kurkkasin jo eilen joitain blogeja ja onneksi siellä oli tarinaa vähän kaikenlaisista eläimistä!

Itse innostuin tekemään tälle blogille vähän näyttävämmän otsikkobannerin, mitä mielipiteitä siitä? :D En ole ikinä aikaisemmin tehnytkään banneria, mutta netistä löytyi hyvät ohjeet Kiitos Pink Bubble. Siinä on nyt pötkössä pentukuvia tuosta meidän kakarasta, mutta ehkä ihan kiva muistella, miltä Riia näytti vain muutama kuukausi sitten. Sitä tulee niin hätäiltyä kaikkien kisojen ja touhujen kanssa, kun tekisi mieli tehdä sen kanssa kaikkea nyt ja heti! Täytyy kuitenkin muistaa, kuinka nuori se vasta on!

Mutta siis tänään aukesi virallisesti Faunattaren blogisivut ja ilmeisesti ihan lähipäivinä he tiedottavat blogeista somessa. Jännittävää! Mutta tervetuloa vaan kaikille lukijoille, jotka somen kautta tänne sitten eksyvät!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti