maanantai 12. lokakuuta 2015

Iloisia uutisia!


Faunattarella oli tuossa joitain viikkoja sitten Facebook-sivuillaan hakemus, jossa he hakivat suomalaisia eläinbloggaajia mukaan uudelle blogit-sivulleen. Minä ilmoitin itseni siihen ja perjantaina sain tietää, että olen päässyt mukaan! Mut ja mun blogini on valittu uudeksi Faunatar-blogiksi! Kuinka mahtavaa! Eli teen jatkossa blogia yhteistyössä Faunattaren kanssa. Saan blogini Faunattaren uudelle blogi-sivulle ja jotkut postaukset tulevat olemaan yhteistyössä tehtyjä (tuote-esittelyjä, kilpailuja, sun muuta sellaista). Faunattaren kautta saan blogiini kuulemma myös jonkun hienon bannerin ja vaikka mitä! Toivottavasti myös lisää lukijoita!

Olen seuraillut tuota vierailijoiden määrää blogissani ja on kiva tietää, että kyllä täällä joku käy. Toivottavasti vaan yhteistyön myötä lukijoita tulee lisää ja olisi kiva kuulla vaikka jotain kommentteja ihmisiltä, jotka täällä pyörii. Myös erilaiset kysymykset ja postausehdotukset ovat tervetulleita! 

Jännä nähä myös, millaisia muita blogeja Faunattaren blogisivuille on tullut. Hakemuksia oli kuulemma tullut tosi paljon! Toivottavasti siellä on koirablogien lisäksi jotain muutakin!


Riia mätsäripalkintoineen. 
Minun blogini todella pyörii aika vahvasti nyt ja tulevaisuudessa tuolla koiramaailmassa. Riialla on edessä ainaskin Jyväskylän KV-näyttely marraskuussa ja agilitykurssin aloitus toistaiseksi tuntemattomana ajankohtana. Tokon viimeinen kerta on tällä viikolla, joten täytyy pohdiskella tässä mitä seuraavaksi. Ikä ei ainakaan kokeisiin vielä riitä, mutta jos otettaisiin vaikka joitain valmennustunteja ennen kuin päästään ihan kisaamaan... Rallytokonkin aloitus kiinnostaisi ja koiratanssiojelmaa olen jo pyöritellyt päässäni. Riia on kuitenkin vasta kuusi ja puoli kuukautta, joten ikä ei todella riitä vielä mihinkään :D 

Kuitenkin nyt, kun toko loppuu, niin tuolle energiapakkaukselle pitäisi jotain tekemistä keksiä! Mutta kuitenkin järkevissä määrin. Katsotaan siis, mitä keksitään!

7 kommenttia:

 1. Voi miten hauska kuva teistä! :D Riia vaikuttaa niin tomeralta pikkumitteliltä. :)

  VastaaPoista
 2. Mistäköhän sun blogiin pystyisi liittymään lukijaksi...? En löydä sitä nappia mistä yleensä pystyy. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, mä koitan selvittää sen sulle!

   Poista
  2. No nyt pitäisi olla!

   Poista
 3. Tässä olisi muuten joitakin postausehdotuksia! :)
  Myday-video/päiväni kuvina
  Elämäni koirat (eli kerrot minkälaisia koiria sun elämään on kuulunut ja miten ne on vaikuttaneet suhun)
  Miten sun elämä on muuttunut Riian myötä
  Päivä koiran silmin (jos vaikka Riiaan sais kiinnitettyä jotenkin kameran ja sitten videota tai sitten otat kuvia sen tasolta. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkeistä! Mä taidankin tarttua heti toimeen...

  VastaaPoista