sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Meidän toka mätsäri

Oltiin tänään Taitavien tassujen hallissa Suomen ibazanpodencojen ja faaraokoirien järjestämässä match showssa. Mätsäri oli sisähallissa ja se oli kivaa vaihtelua, vaikka olisi sää sallinut pihalla olonkin. Kuitenkin esimerkiksi Jyväskylän KV-näyttelyyn hyvää harjoitusta.

Osallistuimme tietenkin pienten pentujen luokkaan. Luokassa kilpaili 16 koiraa. Ensimmäisessä kehässä pariksemme saimme tosi hienosti esiintyvän ranskanbulldogin. Saimme kuitenkin ehkä vähän yllättäen punaisen nauhan. Tuomari kehui kovasti Riian esiintymistä ja jopa hampaita. Tässä kohtaa minulla pääsi "oikeestikko?" :D Selitin sitten tuomarille, meidän hammasoperaatiosta ja hän sanoi, että hyvältä näyttää nyt kuitenkin. Hyvä niin.

Toisessa kehässä oli tiukka kilpailu. Hyviä koiria oli paljon ja ajattelinkin, ettemme välttämättä edes sijoitu. Tuomari nosti meidät kuitenkin mukaan neljän parhaan joukkoon! Loppujen lopuksi sijoituksemme oli pienten pentujen punaisten nauhan saaneiden kolmas. Mukaan kotiinviemisiksi saimme pokaalin, ruusukkeen ja koiranruokapussin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti