tiistai 1. syyskuuta 2015

Ensimmäinen mätsäri

Riian ensimmäinen mätsäri meni paremmin, kuin uskalsi toivoa. Ensimmäisessä kehässä Riialla oli parina oikein hienosti esiintyvä chihuahua, mutta tuomari antoi Riialle punaisen nauhan :) Se seisoi kehässä kauniisti, ravasi kauniisti. Ainoastaan pöydällä se vähän jännitti ja väisti, kun yritin näyttää hampaat tuomarille.

Toisessa kehässä mukana oli mielettömästi hyviä koiria. En ollut yhtään varma, sijoittuisiko Riia ollenkaan, sillä taso oli todella kova ja mätsäri oli meille kuitenkin ihan ensimmäinen. Riia seisoi rivissä välillä hyvin, mutta välillä innostui haistelemaan vierustovereita tai istumaan. Kun ei tuomari pyytänyt meitä neloseksi, eikä kolmoseksi, ajattelin, että me ei sitten sijoituta. Hyviä koiria oli niin paljon! Mutta sitten tuomari kutsui meidän kakkoseksi ja riemulla ei ollut kyllä rajaa :D Riia on ihana!

Palkinnot olivat kyllä pettymys, jotenkin huvittavaa, kuinka huonot ne olivat. Sponsorina oli kuitenkin Musti ja Mirri ja järjestäjänä joku rotujärjestö muistaakseni. Me saatiin palkinnoksi yksi puruluu, namipussi ja köysilelu. Palkintojen arvo oli siis selvästi alle sen 6 e, mitä ilmoittautuminen maksoi, mutta no... Ei ne palkinnot ole niin tärkeitä. Me haluttiin vaan päästä harjoittelemaan näyttelyä varten. En tiedä oliko sitten aikuisilla koirilla ollut oikeasti ruusukkeet tai vastaavat "oikeat" palkinnot, mutta pentujen palkinnot olivat kyllä aivan surkeat :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti