lauantai 7. huhtikuuta 2018

AVO2

Kolmas yrityksemme tokon avoimessa luokassa poiki meille kakkostuloksen. Sillä sijoituimme luokassa toisiksi ja kotiinviemisiksi saimme herkkuja ja hienon pokaalin. En voi silti väittää, ettenkö olisi hieman pettynyt. Tällä kertaa ykköstulos jäi kiinni vain merkinkierrosta, josta saimme nollat. Se on muutenkin meille aika epävarma liike erityisesti palaamisen osalta. Riia ei oikein hahmota kokonaisuudessaan liikettä, vaan palaaminen on epävarmaa. Tällä kertaa suoritus kaatui kuitenkin siihen, että merkki oli asetettu kohti kehän laitaa ja juuri merkin kohdalla kehässä oli avoin kohta, josta kehästä poistuttiin. Kehänauhan takana totta kai koirakoita ja ihmisiä. Riia unohti kesken suorituksen, mitä oli tekemässä ja jäi toljottamaan kehän ulkopuolella olevia ihmisiä ja koiria. Kutsuin sen takaisin luokseni ja se palasi harmillisesti merkin samaa puolta takaisin, kiersi oikealla puolellani olevan kartion ja palasi sivulle. Siitä saimme tietenkin nollan.


Tuon yhden nollan lisäksi Riialla oli tänään melko paljon haistelemista, mikä vaikutti arvosanoihin. Lisäksi seisomaan jäämisessä se ennakoi ihan sekunnin murto-osan verran ja jäi juuri, kun liikkuri antoi luvan sanoa käskyn. Kaukoissa taas mokattiin ensimmäinen siirtymä ja jouduin antamaan tuplakäskyt siihen. Mutta muuten olen kyllä tyytyväinen suoritukseemme. Erityisen kiva oli päästä kokemaan avoin luokka siten, että liikkeet suoritettiin kahdessa erässä. Se oli selvästi mukavempaa, kuin yhteen pötköön tekeminen. 

Mutta viime kokeissa kolmonen ja tänään kakkonen. Toivottavasti se tarkoittaa, että seuraavassa kokeessa saamme jo sen ykköstuloksen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti