maanantai 16. marraskuuta 2015

Napakymppiviikonloppu

Viime viikonloppuna oli tarkoitus harjoitella Jyväskylän KV-näyttelyyn mätsärissä sekä lauantaina että sunnuntaina. Molemmissa meni aivan huikean hienosti, sillä Riia pääsi edustamaan BIS-kehään molempina päivinä!


Lauantain mätsäri oli Taitavien tassujen sisähallissa, missä käymme treenaamassa myös tokoa. Riian parina oli shetanninlammaskoira johon tuomari tykästyi enemmän ja Riia sai sinisen nauhan. Kuitenkin se voitti sinisten nauhan saaneiden kehän ja pääsi niin ollen BIS-kehään.


Mätsärissä meni joku neljä ja puoli tuntia, koska koiria oli aivan valtava määrä! Kuitenkin jännittävä päivä loppui BIS-kehään, joka oli hallin tekonurmikentällä. Kehä oli iso ja siellä oli kahdeksan osallistujaa. Riia osoitettiin kolmannelle sijalle, sen päihittivät beagle ja suursnautseri, jotka olivat molemmat aikuisten kehästä. Eli tosi hyvin pennulta :D Se voitti siis myös pienten pentujen punaisen nauhan saaneen whippetin.


 Palkintona oli aivan valtava pokaali, pari lelua, lippis, ruusuke, puruluita ja karkkia. Ihan hyvät palkinnot siis. Varsinkin tuo pokaali, se oli melkein Riiaa korkeampi!



Sunnuntain märsäri oli yliopiston parkkihallissa, jossa oli kylmä, pimeä ja siellä kaikui. Kyseessä oli kuitenkin hyväntekeväisyysmätsäri, joten pitihän sinnekin mennä mukaan! Ekasta kehästä Riia voitti punaisen nauhan, vaikka keskittymiskyky meinasi aluksi ollakin vähän hukassa, koska Riian parhaat koirakaverit kannustivat kehän laidalla. Se kuitenkin ryhdistäytyi, pääsi punaisen nauhan saaneiden pentujen ykköseksi ja sitä kautta taas BIS-kehään. Tulos parani edelliseltä päivältä yhdellä ja Riia palkittiin BIS kakkosena :) Palkinnot olivat aivan mahtavat, mm. koirahieronta-, tokokurssi- ja Pannukakkutalon lahjakortti, koiranruokaa, -nameja ja -leluja, shampoota koiralle ja ihmisille, tassuvoidetta, Royal Caninin retkituoli, heijastinliivi koiralle yms. Aivan mahdoton kasa kaikkea kivaa! 

Kyllä sai olla pienestä koirasta ylpeä yhden viikonlopun aikana, eikä voisi paremmalla mielellä lähteä kohti ensi viikonlopun kv-näyttelyä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti