perjantai 30. tammikuuta 2015

Arki

Mulla on ollut työn alla matkakertomus meidän Floridan reissusta, mutta koska siellä ehti tapahtua vaikka ja mitä, tulee postaus olemaan valtava. Lisäksi kuvien laittaminen ottaa aina oman aikansa, joten en ole jaksanut sitäkään vielä tehdä.

Koulu on lähtenyt täydellä tohinalla käyntiin ja kiirettä pitää, mutta onneksi maaliskuussa helpottaa. Minulla on tulossa pari tenttiä, yksi iso oppimistehtävä ja puheopetusharjoittelu, joiden lisäksi täytyy oppia soittamaan pianoa ja käydä koulussa melkein joka päivä. Valitettavan usein päiväni ovat venyneet kuuteen asti -  tosin päivät alkavat vähän miten sattuu, 8 ja 12 välillä.Tenttiin pitäisi jossain vaiheessa ehtiä lukemaan myös.

Tajusin kuitenkin tänään koulupäivän jälkeen sängyssä laiskotellessani, että valmistumiseeni ei ole enää kauheasti aikaa! Ensi syksynä teen varmaankin kandin työni erään ystäväni kanssa, yhden ison harjoittelun ja sitten muutaman kurssin siihen päälle. Sitten onkin enää jäljellä vuodelle 2016 - 2017 gradu ja loppuharkka!! Ja kävi semmoinenkin ajatus mielessäni josko jo ensi vuoden kesänä, siis 2016, kirjoittaisin graduni pois! Se on ihan mahdollista! Minun opintoni etenevät tosiaan aika typerässä järjestyksessä, kun opiskelin ennen yliopistoon pääsyä kaksi vuotta avoimen yliopiston kursseja. Ja koska teen myös luokanopettajaopinnot, jotka on tietyllä lailla aikataulutettu, voin valmistua kandiksi vasta niiden jälkeen. Ja niissä menee vielä vähintään ensi joulukuuhun asti. Mutta niiden jälkeen (ja erkan aineopintoihin, jotka saan kasaan nyt keväällä) ei jää jäljelle opinnoistani enää kuin vain gradu ja muutama soveltava erkan kurssi! Loppu häämöttää siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti