torstai 5. heinäkuuta 2018

Huollossa


Juoksujen jälkeen Riia ei ole oikein palautunut entiselleen radalla. Siltä tuntuu olevan puhti ihan poissa ja sitä pitää kauheasti vedättää. Oli pakko varata sille hieronta-aika, jos sieltä löytyisi syy vetämättömyyteen. Voihan se toki olla vaikka valeraskautta, tai jotain muuta hormoneihin liittyvää, mutta halusin kuitenkin kuulla, löytäisikö hieroja siitä mitään. 

Eilen kävimme sitten Mari Kolkkalalla Virroilla ja nyt tuntuu siltä, että löysin vihdoin meille sen the Hierojan. Aikaisemmista käynneistä muilla hierojilla tällä alueella on jäänyt syystä tai toisesta semmoinen fiilis, ettei ihan kolahda, mutta Mari kolahti. Hänen luonaan alamme kyllä käymään säännöllisesti. 

Riia sai uuden ajan heti puolentoista viikon päähän. Sen verran juntturassa se oli. Jalat olivat kuulemma ihan normaalisti jumissa, niin, miten aksakoiralla nyt usein vaan on. Mutta selkä ja erityisesti kalvot rintakehässä olivat huonommassa jamassa. Syytä tähän ei voi kuin arvailla: pennun tulo taloon, juoksut, jokin minulta huomaamatta jäänyt tapaturma... Ei voi tietää. Mutta Riialle teki selvästi tosi pahaa eilinen hieronta. Hieronta-alustallakin se vääntelehti naamansa ja hengitti tuskaisesti, kun Mari yritti saada lihaskalvoja auki. Lopuksi Riia sai vielä laseria, mistä se kyllä nautti. 

Hieronnan jälkeen se oli kotona tosi väsynyt ja väsymys jatkuu edelleen, vielä yön jälkeenkin. Eilen illalla sillä tuli yhtäkkiä myös tarve päästä pihalle ja kun huutelin sitä takaisin sisälle se ei tullutkaan. Laitoin kengät jalkaan ja lähdin huutelemaan pihalle ja siellä se istui talon nurkalla synkän näköisenä. Syy paljastui, kun menin lähemmäs: siltä oli tullut oikein heittämällä ripulikakat ja ne oli jääneet muhkeisiin housuvilloihin kiinni - asia, mikä johtaa Riialla lähes totaaliseen liikuntakyvyttömyyteen. Onneksi ripuloiminen jäi vain tuohon yhteen kertaan. Vatsa toimi aamulla normaalisti. Oli siis kunnolla lähtenyt kuona-aineet kehossa liikkeelle. Puolentoista viikon päästä hierontaan siis uudelleen. Toivotaan, että käsittely auttaa Riiaa saamaan vauhdin takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti