perjantai 19. tammikuuta 2018

Kilpailevien ryhmä

Meillä alkoi eilen uusi jakso agilitytreeneissä ja aloitimmekin Riian kanssa ihan uudessa ryhmässä uuden valmentajan kanssa. Meidän ryhmämme taso on tällä hetkellä mölli3-KISAAVAT. Jotenkin eilen vasta löi tajuntaan, että me Riian kanssa todella ollaan jo kisaava koirakko. Meillä oli heti ekoissa treeneissä kunnon tekemisen meininki: teimme melko mutkikasta rataa kisanomaisesti. Radalta löytyi niin kepit, A, muuri, rengas, pituus ja paljon takaakiertoa sekä kontakti-putki -erottelua. Meillä meni Riian kanssa radat tosi hyvin, mutta molemmilla kierroksilla pakka pääsi hajoamaan kepeillä, kun Riialla oli niin paljon vauhtia niille tullessaan. Ekalla kerralla sekosi rytmissä puolen välin jälkeen ja toisella kierroksella jätti jostain syystä viimeisen keppivälin tekemättä. Eli tällä kaudella toivottavasti runsaasti treeniä kepeille.

Meidän ryhmässä on kuusi koirakkoa joista puolet on kisaavia. Eli taso on kohdillansa. Oli mukavaa vaihtelua, kun ei ollut yhtäkään koiraa, joka hinkkaisi jotain yhtä estettä radalla, vaan kaikki etenivät hienosti radalla ja treenien tempo oli nopea. Odotan tulevalta kaudelta paljon. Uusi valmentaja vaikuttaa myös pätevältä ja muistaakseni kisaa itse ihan kolmosissa asti. Ei edellisessä valmentajassakaan vikaa ollut, mutta vaihtelu virkistää. 

Onnellisen treenaajan hymynaama.

Meidän treeniryhmä vaikuttaa muutenkin kaikin puolin tosi kivalta. Kaikki vaikuttavat niin mukavilta ja motivoituneilta. Ja parasta on, että meidän ryhmä koostuu pääasiassa mini-medikoirista, eli koirilla on jäähdyttely- ja lämmittelylenkeillä kokoistansa seuraa. Tästä tulee hyvä kausi! Ja ihanaa, kun on useampi kisaava koirakko, niin ehkä me saadaan kisareissuille toisistamme matkaseuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti