tiistai 3. toukokuuta 2016

Tampere KV

Tampere oli ja meni. Yokotai-kennelin koirilla olikin oikein hieno edustus näyttelyssä paikalla ja aivan mahtavin tuloksin selvittiin sieltä kotiinkin. Riia sai ERI:n ja pääsi siten mukaan juniorinarttujen kilpailuluokkaan sekä edustamaan kenneliään kasvattajaryhmään. Junioreissa ei kuitenkaan tullut sijoitusta, mutta Yokotai-kasvattajaryhmä oli kolmas ja sai kunniapalkinnon. Oikein hieno suoritus siis! Oli mahtavaa olla edustamassa Riian kanssa sitä joukkoa! Riian kanssa oli edustamassa siis sen äiti sekä veljekset, jotka ovat Riian kanssa samasta isästä.


Tampere KV oli kaikin puolin onnistunut reissu. Itse olin äärettömän tyytyväinen Riian suoritukseen (olin ajatellut, että kunhan se EH:n saa, että päästään edustamaan kasvattajaryhmään), mutta myös näyttelyssä oli mukava tunnelma niin mittelikehän laidalla, kuin muuallakin aina myyntikojuilta käännöspalveluun. Tuli tuhlattua vähän rahaakin, pääasiassa ruokaan ja herkkuihin, mutta ostimme myös uuden noutokapulan! Riian arvostelukin oli ihanan erilainen ja oli tosi mukava kuulla pilkuntarkkaa arviointia omasta koirasta. Arvostelu oli kuitenkin ruotsiksi, ja vaikka kävimme käännöspalvelussa, jäi osa arvostelusta vähän kysymysmerkeiksi, esim. "liikaa ilmaa hännässä", Riialla kun on niin tiukka häntäkierre kuin vain voi olla, tai "leveät ristiluut."


Loppuun kuitenkin arvostelu kokonaisuudessaan:
"Feminiininen narttu. Hieman suuret korvat. Suora edestä. Hyvä rintakehä. Hieman pitkä lanneosa. Hieman liikaa ilmaa hännässä. Leveät ristiluut. Hyvät lihakset. Hieman korkeat kintereet. Liikkeessä pirteä ja kevyt. Liikkeessä liirtää kintereestä."


Kolme ensimmäistä kuvaa (c) Eveliina Anttila

Riia ja Riian äiti Rilla (Yokotai Sweet Surprise). Kuva (c) Saija Tuomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti