maanantai 11. helmikuuta 2019

Riia fyssarilla

Oltiin toissaviikonloppuna käymässä kaverini luona Hyvinkäällä koirien kanssa. Tarkoitus oli ollut, että mentäisiin treenaamisen lisäksi rallytoko-kisoihin sunnuntaina, mutta valitettavasti kisat jouduttiin peruuttamaan hallin katon romahdettua lumen painosta. Niinpä kisaamisen jäi välistä, mutta sen sijaan tehtiin kaikkea muuta kivaa ja hyödyllistä.

Yksi isoimpia juttuja itselleni oli se, kun saimme Riialle fysioterapia-ajan sunnuntaille. Täällä Etelä-Pohjanmaalla on hankalaa saada koiralle aikaa minnekään muualle, kuin hierontoihin, koska toimijoita ei vain ole. Siksi olikin aivan mahtavaa, että kaverini tutulle fysioterapeutille sopi ottaa meidät vastaan sunnuntaina. 

Hieman yllättäen Riia sai fyssarilta erittäin positiivista palautetta. Riian liikkeet ja asennot olivat tasapainoiset ja symmetriset. Koira oli fyssarin mukaan erinomaisessa lihaskunnossa ja kireyksiä löytyi tällä kertaa vain takajaloista. Takajalkojen kireyteen fyssari epäili vaikuttavan liukkaat kelit sekä treenialustan vaihtuminen. Olemme treenanneet nyt alkuvuoden hieman kovemmalla alustalla, kun taas aikaisemman seuran hallin matto oli todella pehmeä ja joustava. 

Jatkosuositukseksi saatiin erityisesti takaraajojen venyttelyä liikeratojen aukipitämiseksi, mutta ei muuta erityistä. Ihanaa, että koira on kunnossa!

Kisat 10.2. Kuva Sami Ritoniemi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti