torstai 16. heinäkuuta 2015

Pentueskari

Oltiin eilen siis Riian kanssa Taitavien Tassujen pentueskarissa. Olin varautunut siihen, että ensimmäisestä kerrasta pentueskarissa Riian kanssa tulee hirvittävä. Että se vain riehuu ja räyhää. Mutta itseasiassa, se käyttäytyikin niin hyvin, että voin melkein kehua sen olleen rauhallisimmasta päästä! Toisaalta, olihan se myös sieltä vanhimmasta päästä, nimittäin suurinosa pennuista oli n. 12 viikkoisia, Riian ollessa sen 16.  

Ensimmäinen kerta oli siinä mielessä meille jopa melko tylsä, sillä siellä harjoiteltiin istumaanmenoa ja maahanmenoa sekä luoksetuloa, jotka kaikki Riia jo osaa. Tai luoksetuloa on tietenkin hyvä harjoitella erilaisissa tilanteissa, mutta olihan se nyt vähän typerää, kun koulutusohjaaja sanoi, että "kokeilkaa saada pentu istumaan", ja meillä se onnistuu siten, että sanoo koiralle "istu." No mutta häiriöharjoituksia nyt tulee sitten ainakin! 

Tässä tulee vielä kuvia koulutuksesta. Maanantaina alkaa sitten kisaamaan tähtäävien tokoryhmä pennuille. Se onkin ihan ulkokentällä, toivottavasti ei nyt aivan karmeeta keliä meille sinne heitä!
Viikonlopuksi lähdemme taas Tampereelle. Tällä kertaa kissavahdiksi ja Riia tulee mukaan. Saas nähä mitä siitä seuraa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti