lauantai 2. tammikuuta 2016

Rouskis!


Saimme Faunattaren kautta testattavaksemme Rouskis-koiranherkku-uutuuksia. Makuina naudan keuhko, naudan maha ja possun nenä. Riia tykkäsi näistä herkuista aivan valtavasti ja itse tykkäsin siitä, kuinka niissä oli ainakin pienelle koiralle vähän jotain järsittävääkin, eikä se hotkaissut niitä heti menemään. Rouskis-tuotteet ovat 100 % luonnontuotteista paistettua rapeaa täyslihaa, joita myydään vain Faunatar-liikkeissä. Faunattaren kotisivuilta löytyy tarkempaa tietoa tuotteista. Myös kaikki muut saatavilla olevat maut noiden kolmen, meille tulleen lisäksi on listattu Faunattaren kotisivuille.Otin jokaisesta pussista Riialle eteen yhden palasen selvittääkseni, mikä niistä on sen suosikki. Ensin se nappasi naudan keuhkosuikaleen, mutta taisikin viime hetkellä muuttaa mielensä ja se vaihtoi keuhkon possun nenään. Kaikki kolme näyttävät kuitenkin maistuvan sille erinomaisesti. Riiahan on vähän malttamaton herkkujen syöjä, eikä aina jaksa kovin kauaa pureskella järsiä esimerkiksi tavallisia puruluita, mutta nämä Rouskis-herkut maistuivat erinomaisesti! 


Näissä herkuissa on kuitenkin kaksi selkeää miinuspuolta, jotka kuitenkin liittyvät myös toisiinsa. Ensinnäkin ne haisevat pussin avaamisen jälkeen aivan järkyttävältä ja haju jää myös käsiin, ellei käsiä pese käsittelyn jälkeen. Toinen on se, että pusseissa ei ole minkäänlaista sulkemismekanismia, joten haju todella leviää sitten koko huoneeseen. Avattuani ensimmäisen Rouskis-pussin, ihmettelin parin päivän päästä mikä hirvittävä haju huoneessani on. Äitikin kävi avaamassa ikkunaa täällä, muttei sanonut kuitenkaan mitään, luuli varmaan, että meidän Riia haisee pahalta, eikä kehdannut sanoa sitä (olemme siis olleet pari viikkoa lomalla lapsuudenkodissani). Lopulta kuitenkin avasin kaapin, jossa säilytin näitä herkkuja ja herran jestas, siellä haisi niin pahalle, ettei voi edes sanoin kuvailla. Sen jälkeen olenkin säilyttänyt Rouskiksia solmuun sidotussa pakastepussissa. Se on toiminut ihan hyvin. Olisi kyllä hyvä, jos ne pussit voisi jotenkin uudelleen sulkea, ettei tarvitsisi säilyttää muovia muovissa...

Mutta tiivistetysti: herkut maistuvat aivan mainiosti myös meidän vähän nirsollekin koiralle, pieni mittelspitz saa niistä jotain järsittävääkin ja itse tykkään, kun ne ovat luonnontuote, ei siis mitään turhia lisä- tai säilöntäaineita tai muuta keinotekoista. Ihan vaan oikeaa lihaa. Ja varmaan myös paljon turvallisempia, kuin esimerkiksi perinteiset solmuluut, jotka ovat sitkeää nahkaa. Tulemme varmasti ostamaan näitä varastoon, kun vanhat ovat loppumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti