lauantai 16. tammikuuta 2016

Ja niinhän siinä sitten taas kävi...

Ja niinhän siinä sitten taas kävi, että maaliskuun tokokoe, joka olisi ollut tutussa hallissa Jyväskylässä, ja jossa olisi ollut mitteli-ihminen tuomarina ja jossa olisi ollut tuttuja koirakoita muitakin menossa kisaamaan, niin onkin sitten samana päivänä, kun olemme lähdössä Espanjaan. Mä en tajua, miten mulla voi olla näin huono tuuri näiden päivämäärien suhteen AINA! Varsinkin kaikki tärkeät jutut on aina päällekäin. Tuonne olisi ollut niin ihana mennä, koska en minä eikä koira olisi ottanut turhia paineita ainakaan uudesta paikasta tai vaikeasta kulkemisesta paikan päälle. Meillähän ei ole autoa, niin pois täytyy lukea aina kaikki kisat ja näyttelyt, jotka ovat liian vaikean matkan päässä.

Nyt harmittaa niin paljon, että ei tiedä miten päin olla. Kennelliiton tapahtumakalenteria kun selaa elokuuhun asti, niin siellä ei ainakaan toistaiseksi ole yhden yhtä koetta Jyväskylässä tuon maaliskuisen jälkeen. Että sillä lailla. En nyt yhtään tiedä mitä teen, pitäisikö treenata johonkin kisaan, joka on joskus jossakin muualla vai luovuttaa asian suhteen ja alkaa sitten taas treenata kunnolla, kun tietää, milloin Jyväskylässä on seuraavat kisat? Voi Venäjä ja kaikki muut naapurimaat... Miksi mun tuuri on aina tämmönen?

Kuvan koirista ensimmäinen liittyy juttuun.


1 kommentti:

  1. Onhan Jyväskylässä kesäkaudella useampikin tokokoe :) Mm. K-S Kennelkerholla tiistaina 3.5 iltakoe ja Muuramen Kennelkerholla 10.5 ja eiköhän niitä ole kesäkaudella vielä muitakin kuin nuo.

    VastaaPoista