perjantai 18. maaliskuuta 2016

Vastauspostaus osa 3.

Mitkä ovat hyvät ja huonot puolesi koiranomistajana?
Hyvät puolet on ainakin se, että osaan lukea koiria tosi hyvin. Tiiän, mitä ne ajattelee. Huonot puolet... No, ainakin mulla on tosi huono kärsivällisyys. Ja joskus oon vähän laiska.

Missä asennossa Riia yleensä nukkuu?
Vaikka missä! :D Useiten ehkä kuitenkin siten, että sen takajalat on pitkällä takana, etujalat pitkällä edessä ja pää tiukasti etujalkojen välissä.



Mikä on Riian lempilelu?
Näätä! Semmonen riepottelulelu, jossa ei oo täytettä ollenkaan sisällä, ainoostaan semmonen vinku. Käytetään sitä ainoastaan koulutuspalkkana ja siksi varmaan onkin niin mieluinen lelu.


Mikä olisi suurin unelmasi koiraharrastuksessa?
Saavuttaa jotain niin merkittävää jossakin lajissa, että pääsen Koiramme-lehteen :D


Haluaisitko joskus kasvattaa koiria? Jos niin mitä asioita painottaisit eniten?
En välttämättä. Vastuu pennuille kodin löytämisestä on suuri ja muutenkin, onhan se pentuaika tosi rasittavaa aikaa. Ja jotta haluaisi kasvattaa koiria, pitäisi olla varmaan laajempi näkemys siitä omasta rodusta ja ajatus siitä, millainen sen pitää olla. Mutta en nyt ihan ole kuitenkaan sulkemassa tätä vaihtoehtoa pois, olisihan se mielenkiintoista. Painottaisin ehdottomasti luonnetta ja käyttöominaisuuksia sekä tietenkin terveyttä. Näyttelyt ovat minulle aivan toissijainen juttu, vaikka ei siellä menestyminen tietenkään haittaa. Mittelspitzissä haluaisin tavoitella luonteen puolesta juuri sitä, mitä Riia on, eli aktiivinen, miellyttämisenhaluinen, reipas ja hiljainen (verrattuna useisiin muihin mitteleihin.)


Mikä on mielestäsi paras kuva Riiasta?
Tämä:




Jos sinun pitäisi muuttaa pois nykyisestä asuinpaikkakunnastasi, minne muuttaisit?
Todennäköisesti noin vuoden päästä on edessä muutto pois Jyväskylästä, koska opettajien on hankala täältä löytää töitä opettajien ylitarjonnan vuoksi. Mutta melkein minne vain olen valmis muuttamaan, kunhan tuttuja (sukulaisia) asuu edes kohtalaisen välimatkan päässä :) Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja siitä seudusta tykkään tosi paljon!


Millaista musiikkia kuuntelet?
Ihan kaikenlaisia, pääasiassa kulutan Spotifyn Suomen top 50-listaa. Jos kuuntelen omaa listaa, löytyy sieltä Pariisin kevättä, Olavi Uusivirtaa, Linkin Parkkia, Vain Elämää-biisejä, Pauli Hanhieniemeä, suomiräppiä, Eminemiä, Musea, Haloo Helsinkiä... Aika sekalaista siis :D Treenimusiikkina Skrillex ja muu konemusiikki sekä amerikkalainen gangstarap!


Mitä tv-sarjoja seuraat?
Hääohjelmia :D Itken silmät punaseks niistä. Myös muut vastaavat tosi-tv sarjat on jees, esim. Teiniäidit/Erilaiset äidit, Au pairit... Sarjoista lemppareita kautta aikojen ovat olleet How I met your mother, Frendit, Moderni perhe, Täydelliset naiset, Rillit huurussa ja Klikkaa mua. Kaikista oon kattonu jo kaikki kaudet, joten tällä hetkellä en aktiivisesti seuraa mitään.

Harrastatko jotain muuta kuin koiria?

Puntilla pyrin käymään 3 - 4 krt viikossa. Myös ryhmäliikunnoissa käyn.

Mitä mieltä olet Suomen kennelliitosta?

Mun mielestä Kennelliitto on ihan jees :) Ihanaa, että Suomessa on vain yksi tommonen kattojärjestö, joka vastaa käytännössä kaikesta. Toki Palveluskoiraliitto ilmeisesti vastaa sitten näistä koiraurheilulajeista, mutta Kennelliitto hoitaa jalostus- ja näyttelyasiat sekä pyörittää hyödyllisiä palveluja esim. Koiranet ja Showlink. Ja Koiramme-lehti on täyttä asiaa. Ei mulla oo Kennelliitosta mitään pahaa sanottavaa.




Millainen elämäntilanteesi on 10 vuoden päästä?
Hyvä kysymys. Nyt tällä hetkellä sitä elää elämässään sellaista ajanjaksoa, että kymmenessä vuodessa voi tapahtua mitä vaan. Vuoden päästä valmistutaan ja varmaan muutetaan pois Jyväskylästä. Toivoisin, että kymmenen vuoden päästä asuisin omakotitalossa, olisi kolme lasta ja harrastaisin edelleen koiria, Riia olisi hengissä ja eläkkeellä, hyvän ja terveen elämän eläneenä. Olisin erityisopettajana jossain kivassa koulussa. Kisaisin ja kouluttaisin koiria. Mun unelma olis valmentaa vaikka agilityssä lapsia ja nuoria. Ja sitten, jos ja kun asun omakotitalossa, nii mulla on kanala, josta mä haen tuoreita munia joka päivä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti