torstai 13. joulukuuta 2018

Paluu raiteille

Olipa ihanaa päästä eilen taas viikkotreeniin mukaan. Koirilla oli molemmilla hurjan hauskaa radalla ja onnistumisiakin tuli molempien kanssa. Riialla oli mukava, sujuva ja nopeatempoinen rata, jossa oli ohjaajan eteneminen teemana. Oli mahtavaa päästä juoksemaan Riian kanssa, kun se lukitsi esteet hienosti ja luki ohjauksia niin kuin pitikin. Teimme kaksi mahtavaa alusta-loppuun suoritusta radalla, joista toinen päätyi hylkyyn, tietoisen riskin takia: kokeilin vippausta, jota ei ole Riialle opetettu eikä se lukenut ohjaustani oikein ja otti väärän esteen. Toisella kierroksella muutin sitten siinä kohdassa ohjaustani ja saimme puhtaan ja nopean radan. Kaikista paras tunne oli Riian kanssa se, kun pääsimme etenemään hallin päästä päähän täysillä juosten ja hienosti kaikki esteet matkalta poimien. 

Veelan ryhmässä oli vuorossa suht vaikea putki-hyppy -rata. Alkuun meinasi olla tosi hankalaa saada Veela ohjautumaan ja kääntymään, mutta lopulta onnistuimme tekemään pitempää pätkää, mitä sen kanssa on koskaan aikaisemmin päästy tekemään. Olemme saavuttaneet Veelan kanssa myös pisteen, jossa se hakee jo tosi kaukaa ja kunnon vauhdilla putkiin hyvinkin erilaisista kulmista! Jee! En malta odottaa sitä, kun pääsemme opettelemaan sen kanssa muitakin esteitä. 

Tälle jaksolle on luvassa enää kahdet ohjatut agilitytreenit Riialle ja kolmet Veelalle. Sitten jäämme joulutauolle ja vaihdamme seuraa ensi vuodeksi. Riialle treenipaikka on jo tiedossa ryhmästä, mutta Veelan kanssa jään odottamaan, joudunko treenaamaan sitä itsekseni, menenkö(/pääsenkö) yksityisen koirakoulun kurssille tai jatkuuko meidän pentukurssi jatkokurssilla uuden seurani hallissa. 

Kaikkensa antanut agiliitäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti