sunnuntai 27. elokuuta 2017

Kesän tavoitteiden toteutuminen

Kesäkuussa tein "summer bucket listin" eli listan, johon keräsin kesän tavoitteeni. Tämä on katsaus siihen, kuinka listan asiat toteutuivat.


Kohta 1: Paljon uintia.
Riia ui kesän aikana paljon, kesä-heinäkuussa melkein joka päivä. Itselleni vesi ja sää olivat aivan liian kylmiä, joten uiminen ei houkutellut. Mutta pääasia, että Riia pääsi uimaan.

Kohta 2: Pentutapaamiset.
Kyllä, näimme kesän aikana monta kertaa ystäväni schapendoes-pentua. Lisäksi treenasimme yhdessä toisen ystäväni labbis- ja kettuterrieripentujen kanssa. Niiden kanssa ei kuitenkaan päästy leikkimään.

Kohta 3: Tokoa.
Treenasimme melko ahkerasti tokoa ja pääsin kaupunkimme oman koirakerhon toimintaan hyvin mukaan. Saimme uusia ystäviä ja treeneissä vierähti aina 2 - 3 tuntia, koska meillä vain oli niin kivaa porukalla. Minnekään kauemmas en kuitenkaan valitettavasti kesän aikana lähtenyt tokokoulutuksiin. Ehkä syksyllä. Agilitykoulutuksessa kuitenkin kävin ja syyskuussa on vielä toinen aksakoulutusviikonloppu luvassa.

Kohta 4: kesälomareissu.
Sitä emme Riian kanssa tehneet. Emme käyneet edes Tampereella, vaikka piti. Mutta näin tällä kertaa.


Kohta 5: Miljoona Koira.
Toteutui. Kävimme, haimme EH:n ja lähdimme. Eipä siitä kummempaa raportoitavaa. Sää oli karsea, joten kehien jälkeen vain nopeasti kotiin. Ei tullut edes ostettua mitään.

Kohta 6: aksakunnon kasvattaminen.
Minä olen käynyt kesän aikana todella ahkerasti salilla ja se tuntuu hyvältä. Salihan ei kuntoa kasvata, mutta ehkä sieltä on saanut vähän juoksulihaksia. Juoksemassa tuli käytyä vähemmän kuin piti, mutta agilitytreenejä tehtiin paljon ja niissä toki pääsi juoksemaan. 

Kohta 7: ratsastaminen.
Kyllä, pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan ja oikein kunnolla pääsinkin! Kahden tunnin vaellus islanninhevosella oli hieno kokemus. Pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan tölttiä, minkä lisäksi myös laukattiin pitkiä pätkiä. Vesisateesta huolimatta kiva kokemus. 

Kohta 8: perunan viljely.
Omasta pienestä perunamaastani on saanut nostaa perunaa jo monta viikkoa. Ihanaa, herkullista uutta perunaa. Sen lisäksi olen saanut pellostani nauriita ja retiisejä. Punajuuri ja porkkanakin kasvavat, mutta melko pieninä.

Kohta 9: nauttiminen.
Kesästä tuli ainakin ehdottomasti nautittua. Kesä oli rentouttava, ihana ja koirientäyteinen. Treenit luistivat, agilityssä kehityttiin isoin harppauksin. Kesällä luin paljon, nukuin paljon, söin hyvin, urheilin, tein puutarhahommia... Eli nautin, nautin ja nautin. Paras kesä pitkään aikaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti