maanantai 31. lokakuuta 2016

Nutrolinin vaikutukset turkin kasvuun

Heinäkuussa aloimme käyttää Nutrolinia. Kuukausi vaihtuu pian marraskuuksi ja on aika tutkailla tuloksia. Olin _oikeasti_ jo ajatellut, että minun mittelini on ja pysyy karvattomana hiirenä aina ja ikuisesti. Lyhyempikarvainenhan se edelleen on verrattuna moniin muihin mitteleihin, mutta muutos parempaan suuntaan heinäkuusta on silti selkeä.

vas. heinäkuussa 2016, oik. lokakuussa 2016

Eniten eron huomaa omasta mielestäni peräpäässä, hännässä ja housuvilloissa, sekä pohjavillan kasvussa. Aikaisemmin Riian turkki meni melko rungonmyötäisesti eikä juuri noussut pörheäksi, kun nykyään se on ilmava ja pörröinen. Kauluskin on suurentunut selvästi. Ei se vieläkään mikään tukkajumala ole, mutta kuten todettu, en siitä edes sellaista superkarvapalloa siitä edes halua.

Oma ihannemittelinihän olisi turkiltaan tällainen.

Eikä Riia siitä enää kovin kaukana ole.
Tarkoituksenammehan oli jatkaa Nutrolinin käyttöä ainakin sinne Jyväskylän KV-näyttelyyn saakka. Varmaan jatkamme kuitenkin vielä sen jälkeenkin, sillä niin hyvää se on turkille tehnyt. Eikä se ole oikeastaan edes kovin kallista, me ollaan ostettu nyt muistaakseni kolme purkkia, kohta pitää ostaa neljäs. Eli reilun kuukauden kestää se yksi purkki. Öljy on tehnyt hyvää myös turkin kiillolle ja anturoille. Suosittelen!

Meillä on muuten siis käytössä Nutrolinin Iho ja Turkki, mutta Nutrolin-tuotesarjassa on olemassa muitakin öljyjä, mm. urheileville koirille ja vanhoille koirille. Kannattaa tutustua :)

3 kommenttia:

  1. Vau! Ihan mahtavaa, että Nutrolinista on ollut teille apua! Eron huomaa kyllä ihan selvästi :) Meillä myös Nutrolin on kuulunut Hekan ruokavalioon jo monta vuotta ja nimenomaan se iho & turkki-versio.

    Jatkakaa ihmeessä sen käyttöä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, Tiina! Iteasiassa, sun taannoisen Nutrolin-postauksen ansiosta mä innostuin iteki kokeilemaan ja oon ollu kyllä tosi tyytyväinen! Eli kiitti sulle suosituksesta ;)

    -Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kuulla!:) Kiva että omat kokemukset on vakuuttaneet sen verran, että uskalsit Nutrolinia kokeilla!

      Poista