torstai 29. lokakuuta 2015

"Ei se kotona osaa"

Riia on ihan huippuosaaja tokokentällä ja saadaan aina hirveästi kehuja siellä. Riia osaa olla ihmisten ilmoilla pääasiassa hyvin tottelevainen, tarkka ja nopea koira. Kavereille kehtaan sopertaa aina välillä, että ei se oikeasti aina kotona osaa. Se heittää hommat sisällä ihan läskiksi, alkaa temppuilemaan, ei muista mitään ja hukkaa korvansa. Ja tässä tulee todistusaineistoa, että ei se ihan oikeasti osaa!

(Toivottavasti linkit toimivat ja pääsette katsomaan videoita. Valitan kovasti, etten pysty niitä suoraa tähän blogiin laittamaan - ne ovat liian isoja tiedostoja. Meinasin laittaa ne Youtubeen ja perustaa ehkä Riialle jopa oma kanava, mutta ensinnäkin, en päässyt kirjautumaan sinne sisälle samalla sähköpostilla, kuin tähän blogiin, koska tätä hallinnoi yliopisto, joka ei näköjään ole antanut opiskelijoille käyttöoikeutta Youtubeen näillä tunnuksilla... Uusia en taas alkanut luomaan, koska näköjään mun toiselle spostillekin oli olemassa tunnukset, mutta en muistanut salasanaa, enkä osannut salasanaa myöskään vaihtaa, koska sieltä tuli semmoisia tarkistuskysymyksiä, joihin osasin vastata, mutta ne eivät olleetkaan oikeita vastauksia... Että näin. Jatkossa selvitän, pystynkö vaihtamaan kenties bloginkin spostiosoitetta pois yliopiston tunnuksilta. Lisäksi voisin luoda kanssa jotenkin sen kanavan Youtubeen Riialle, josta sitten jatkossa voisitte katsella meidän treeni- ja toivottavasti jonain päivänä myös kisavideoita.)

Nyt siis nämä linkit!

Tässä videossa me kokeilemme Riian kanssa sivulle tuloa. Kuten ehkä huomaa, edellisestä kerrasta on jo aikaa ja paikka on vähän hakusessa.

Harjoittelimme sitten muutaman kerran sen oikean paikan löytämistä siten, että annoin Riialle käsimerkillä apua. Ja kyllähän se oikea paikka sieltä sitten viimein löytyi.

Ja lopuksi kauko-ohjaus harjoittelua. 
Riia on kyllä hauska kaveri, kuten huomaatte :D Videoilla se muuten tuijottaa sitä mun tietokonetta kohti, koska sinne putosi nami jossain vaiheessa ja Riia huomasi sen.

Mutta hei, kertokaa, jos ette pääse näkemään videoita, kokeillaan sitten jotain toista tapaa :)

ps. Lähdemme viikonloppuna käymään Riian "mummolassa" Helsingissä ja samalla käydään trimmauttamassa se sen kasvattajan luona. Riia saa edustuskelpoiset korvat ja tassut. Lisää siitä siis ensi viikon puolella!

4 kommenttia:

  1. Ihana Riia! :D Ihan paras oli, kun se "kuoli", vaikka olisi pitänyt istua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Siinä videolla se kyllä todella ylitti ittensä! Saiskohan tommosesta siirtymästä tokokokeessa tyylipisteitä?
      - erika

      Poista
  2. Moikka, sulle on mun blogin puolella haastetta :)

    http://laumajakarvanlahto.blogspot.fi/2015/10/liebster-award.html

    VastaaPoista
  3. Itseasiassa mä olin lukemassa eilen aamulla sun blogia ja huomasin sen! Kiitos vaan haasteesta :)

    VastaaPoista