maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kesälukemista?

Sain ihan valtavasti vinkkejä luettavista blogeista edelliseen vastaavaan postaukseen. Nyt siis kysyn taas, olisiko kenelläkään lukijoista suositella seurattavia blogeja? Erityisesti koirablogit kiinnostavat. Oma kiinnostukseni blogia kohtaan loppuu aika nopeasti, jos päivitystahti on luokkaa kerran-pari kuukaudessa. Parasta olisi, jos blogia päivitettäisiin vaikka useamman kerran viikossa. Tällä hetkellä kiinnostaa eniten treenausjutut agilityn, tokon ja pk-lajien osalta. Siinäpä onkin oikeastaan kriteerini hyville blogeille!

Uusien luettavien blogien löytäminen on melko työlästä. Googlettamalla avainsanoja voi löytää tietynlaisia blogeja, mutta rasittavaksi sen homman tekee se, ettei niistä haun tuloksiksi nousseista blogeista voi tietää, ovatko ne jo kuolleita blogeja ja koska ne on viimeksi päivitetty. Olen nyt pari päivää taas uutta luettavaa yrittänyt googlailla ja välillä sieltä nouseekin kiinnostavia blogeja. Mutta sitten huomaankin, että ne on päivitetty viimeksi viime vuonna tai 2014 tai 2012. Haluan lukea blogeja, joihin tulee uutta ja ajankohtaista tekstiä tässä ja nyt! Koirablogeja on yritetty saada useammalta taholta saman "portaalin" tai nettisivun alle, mutta valitettavasti nämäkin yritykset ovat jääneet puolitiehen: sivuja ei päivitetä, eli uusia blogeja ei lisätä ja listoilla roikkuu jo kuolleiksi julistettuja blogeja. Vähän ärsyttävää, vaikkakin ymmärrettävää: melko iso työ harrastusmielessä tehtäväksi!



Voisin kuitenkin itse koota jonkinlaista listaa (omasta mielestäni) hyvistä ja seurattavan arvoisista koirablogeista ja kiinnittää vaikka tuohon sivupalkkiin sen postauksen. Sitä voisin sitten yrittää myös parhaani mukaan päivitellä ja ylläpitää. Eli nyt,jos tiedät hyviä ja seurattavan arvoisia koirablogeja, niin ole hyvä ja pistä kommenttiin linkki! Kriteerinä siis ainoastaan blogin aktiivinen päivittäminen, treeniaiheisista postauksista plussaa!

4 kommenttia:

  1. viimakoiruus.blogspot.fi (Oma mutta aktiivinen)
    http://lenniplusvilppu.blogspot.com/
    http://aussiefreya.blogspot.com/
    http://amazingaustralian.blogspot.com/
    http://ketunpoika.fi/
    http://koiriamaalta.blogspot.com/
    http://mystisesti.blogspot.com/
    http://pehkonelamaa.blogspot.com/
    http://toiveestatodeksi.blogspot.com/
    http://permispaat.blogspot.com/

    Ei varmaan hirveesti sulle uusia, mutta ainakin jotain aktiivisia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos listauksesta! Ja omiakin saa ilman muuta mainostaa ;)

    T. Erika

    VastaaPoista
  3. Mulla on cockerin pentublogi osoitteessa kaislus.blogspot.fi :) Tokoa, koiratanssia ja metsästystä tarkoitus harrastaa tulevaisuudessa, nyt keskitytään vielä 9-viikkoisen kanssa ihan pentujuttuihin. Blogeja olen kirjoittanut 2006 lähtien, koirat vain ovat vaihtuneet.

    VastaaPoista