lauantai 21. marraskuuta 2015

Riian (tai siis mun) joululahjatoivelista

Tiiättekö sen tunteen, kun raha riittää koiran tarvikkeisiin vaikka minkälaisiin, mutten omiin vaatteisiin? Itse kuljen nimeltämainitsemattoman pennun pureskelemissa vaatteissa, kun taas Riialle tulee ostettua vähän sitä sun tätä koko ajan.

Oikeasti olen kyllä yrittänyt pitää itseni kurissa koirantarvikehyllyillä ja lemmikkieläinliikkeissä. Että oikeasti ostaisin vain sitä, mitä tarvitsen. Kuitenkin, jos minulla olisi rajattomasti rahaa, Riia saisi joululahjaksi ainakin

,
Vuotavan silmän aiheuttaman värjäymään puhdistamiseen. Mustista ja Mirristä 8,90 e. 

Pohjavillahara. Tämmönen on tosi hyvä, meillä on kotona tämmöinen, mutta koska se on hyvä myös porokoiran turkin vaihdon aikana, niin en ole kehdannut pölliä sitä Riialle. Joskus vielä ostan samanlaisen sillekin. Mustista ja Mirristä 9,90 e. 

Kantohäkki. Meinasin ostaa sellaisen sille Jyväskylän näyttelyyn, mutta jätin sitten ostamatta. Olishan tämmöinen varmaan kätevä matkoilla ja muutenkin, mutta täytyy nyt katsella, että kuinka näyttelyissä menee ilman häkkiä. Mustista ja Mirristä s-koko 51,90 e. 

Aktivointilelu! Nämä ovat mun intohimoni, mutta miksi ne on aina niin kalliita? Kyseinen lelu Mustista ja Mirristä 19,90 e.

Oi, että tämmöinen valjas olisi hieno ja turvallinen! Keltainen väri ja heijastimet takaisivat näkyvyyden pimeässä. Lisäksi valjas näyttää tukevalta ja mukavalta. Koko xs Mustista ja Mirristä 39,90 e.

Lisäksi itselleni, liittyen kyllä vahvasti koiriin, toivoisin 

Ihan minkä merkkiset tahansa talvilenkkarit, joissa vaan pysyisi pystyssä! Ja sellaiset, mitkä mieluusti pitäisivät vettä. Nämä mun on varmaan pakko ostaa, että saattaa koiran kanssa oikeasti kävellä tuolla loskassa, joten nyt saa antaa vinkkejä siitä, mikä olisi hyvä merkki. Katselin näitä Icebugeja muun muussa, mutta kestävätköhän nämä vettä? Minulla on kyllä myös monia muita vaihtoehtoja, vähän halvemipiakin, kuin nämä Icebugit.

Mitäs kenkiä te muut koiraihmiset käytätte talvisilla lenkeillä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti